fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Στο επεισόδιο 199 του Zulucast Talk, έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε την εκπληκτική Άννα Ντουντουνάκη, κολυμβήτρια, πρωταθλήτρια Ευρώπης, ολυμπιονίκη και χρυσή Μεσογειονίκη. Η Άννα μας μίλησε για τον αδιάκοπο αγώνα ενάντια στο χρονόμετρο και πώς ξεκίνησε την πορεία της στον αθλητισμό από τη συγχρονισμένη κολύμβηση, προτού καταλήξει στην κολύμβηση.

Συζητήσαμε επίσης για τη συγκλονιστική εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και τον καθοριστικό ρόλο του προπονητή στην αθλητική της πορεία. Η Άννα μας έδωσε μια εσωτερική ματιά στην ένταση που βιώνει ένας αθλητής, καθώς και τη σημασία της σωστής διατροφής και ξεκούρασης.

Μοιράστηκε μαζί μας την ισορροπία που διατηρεί ανάμεσα στην ακαδημαϊκή ζωή και τον αθλητισμό και πώς μια ομιλία μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Τέλος, μας αποκάλυψε τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας της, μια στιγμή που την καθόρισε ως αθλήτρια και ως άνθρωπο.

Μην χάσετε αυτό το συναρπαστικό επεισόδιο με την Άννα Ντουντουνάκη, μια αθλήτρια που συνεχίζει να εμπνέει με την αφοσίωση και το πάθος της!

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Η Άννα Ντουντουνάκη είναι ολυμπιονίκης κολυμβήτρια, πρωταθλήτρια Ευρώπης και χρυσή Μεσογειονίκης στα αγωνίσματα της πεταλούδας, η οποία αγωνίζεται με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Τον Μάιο του 2021, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, με νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Έγινε η πρώτη Ελληνίδα κολυμβήτρια που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αγωνίστηκε στα ημιτελικά των 100 μέτρων πεταλούδα γυναικών, καταλαμβάνοντας την 9η θέση, θέτοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2022, στο Οράν της Αλγερίας, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα πεταλούδα, το ασημένιο στα 50 μέτρα ύπτιο και το ασημένιο στα 100 μέτρα πεταλούδα. Το 2023, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 50 μέτρα πεταλούδα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Στην ίδια διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης στο Οτοπένι της Ρουμανίας, κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα πεταλούδα, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ. Το 2024, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ντόχα, προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τελικό αγωνίσματος σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, στα 100 μέτρα πεταλούδα, και κατέλαβε την 5η θέση, επιτυγχάνοντας την καλύτερη επίδοση από Ελληνίδα κολυμβήτρια στη διοργάνωση.

https://datikidiaita.com/shop/

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *