fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Στο επεισόδιο #180 του Zulucast Talk, ο αθλητής και προπονητής CrossFit, Αλέξανδρος Κωτούλας, αναδεικνύει την εμπειρία του στον κόσμο του CrossFit και την επίδραση που έχει στη ζωή του. Εξηγεί πώς ανακάλυψε το CrossFit, τον τρόπο που το CrossFit διαφέρει από άλλες μεθόδους άσκησης, τονίζοντας την ολιστική προσέγγιση του και πώς αυτή άλλαξε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη φυσική κατάσταση. Αναλύσει τις προκλήσεις που αντιμετώπισε όταν ξεκίνησε και πώς αυτές τον έκαναν να εξελιχθεί ως αθλητής. Αποκαλύπτει πώς η διαρκής αναζήτηση της βελτίωσης και η προσπάθεια να ξεπερνά τα όριά του τον κρατούν διαρκώς κινούμενο προς το καλύτερο. Σε έναν κλάδο όπου τα αναβολικά συχνά αποτελούν συζητούμενο θέμα, ο Κωτούλας αναλύει τις απόψεις του για το πώς επηρεάζουν αρνητικά τον αθλητισμό. Επίσης, δίνει έμφαση στη σημασία της διατροφής στην απόδοσή του, αποκαλύπτοντας τα διατροφικά του μυστικά. Τέλος, αναφέρει πώς το CrossFit έχει επηρεάσει θετικά όχι μόνο τη φυσική του κατάσταση αλλά και τη ζωή του γενικότερα. Μιλά για την αυτοπεποίθηση, την αντοχή και την ισορροπία που αποκόμισε από τη συνεχή προσπάθεια και τη δέσμευσή του στο CrossFit.

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Ο Αλέξανδρος Κωτούλας, είναι αθλητής και προπονητής στον χώρο του CrossFit, έχοντας επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο Αλέξανδρος με την εμπειρία του ως αθλητής και προπονητής υψηλού επιπέδου έχει διαμορφώσει μια προσέγγιση που συνδυάζει τη σκληρή προπόνηση με την έμφαση στη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων. Συμμετέχοντας σε πέντε διαδοχικά πρωταθλήματα Dubai CrossFit, ο Αλέξανδρος έχει αποδείξει την αντοχή και την επιδεξιότητά του σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά περιβάλλοντα στον κόσμο του CrossFit. Έχει κατακτήσει τον τίτλο του κατόχου παγκοσμίου ρεκόρ ως ο ταχύτερος άνθρωπος που ανέβηκε στο Burj Khalifa, φορώντας γιλέκο βαρών 10 κιλών, καλύπτοντας εντυπωσιακά 160 ορόφους. 

Ως απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας ΤΕΦΑΑ Αθηνών, ο Αλέξανδρος έχει αποκτήσει βαθιά γνώση του ανθρώπινου σώματος και της αποτελεσματικής εκπαίδευσης. Επιπλέον, ως μέλος του online προγραμματισμού γυμναστικής AtpLabTraining, συνεχίζει να εξελίσσεται και να μοιράζεται τις γνώσεις του με την παγκόσμια κοινότητα του CrossFit.

Το 2023, αναδείχθηκε ως “fittest man in Greece”.

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *