fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Ανεξάρτητα από τη μελλοντική του πορεία, το όνομα του Ανδρέα Μιχαϊλίδη στα μαχητικά αθλήματα θα προστεθεί στα κορυφαία ονόματα των Ελλήνων HALL OF FAMER που πέρασαν ποτέ από τα ρινγκ. Η προσφορά του ως αθλητής στο χώρο του MMA είναι αρκετά μεγάλη και δικαίως από πολλούς θεωρείται ο πιο ολοκληρωμένος αθλητής μικτών πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα. Στο επεισόδιο #139 του  @zulucasttalk  καλεσμένος του Ζανέττου Λουκά βρέθηκε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης , όπου μίλησε για τα πρώτα του βήματα στο ΜΜΑ, τον αγώνα με τον Pereira, τα μαχητικά αθλήματα στην Ελλάδα, το δεύτερο αγώνα του στο Oktagon, τη τακτική στο πλάνο του, τη συνεργασία με τον προπονητή του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, το UFC, το κόψιμο στα νερά της ζύγισης και τους πιο δύσκολους αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει.

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης είναι Έλληνας αθλητής μικτών πολεμικών αθλημάτων που έχει αγωνιστεί σε μεγάλα events του  @ufc   @BellatorMMA  και  @oktagonmma . Σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε προπονήσεις, σε πάλη και kickboxing. Συνέχισε στο MMA και στο Brazilian Jiu-Jitsu προπονήσεις στο Gracie Barra Greece όπου κέρδισε τη μαύρη ζώνη στο Brazilian Jiu-Jitsu. Συμμετείχε σε πολλά εθνικά πρωταθλήματα και τουρνουά Brazilian Jiu-Jitsu, σε αρκετούς αγώνες MMA στην Ελλάδα, κερδίζοντας τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Fight League (EFL). Μετακόμισε στην Αμερική και προπονήθηκε με τους Antonio McKee και Quinton “Rampage” Jackson, για τους αγώνες στο King Of The Cage και Bellator MMA. Αγωνίστηκε στη Ρωσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Fighting Akhmat 9, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Abu Dhabi Warriors 4, και στο Fight Nights Global 63. Στις 16 Ιουλίου 2020 έγινε ο πρώτος Έλληνας μαχητής με έδρα την Ελλάδα που κάνει ντεμπούτο στο UFC Σήμερα Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης αγωνίζεται στη διοργάνωση του Oktagon έχοντας δύο στις δύο νίκες.

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

Χορηγός ένδυσης παρουσιαστή: Fitshop Gr

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *