fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Ο Γιάννης Κωστικιάδης είναι προπονησιολόγος με ειδίκευση στα μαχητικά αθλήματα. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα, έχει αποκτήσει φήμη για την εξαιρετική του ικανότητα να αναπτύσσει τους αθλητές του στο ανώτατο επίπεδο. Στο επεισόδιο #188 του Zulucast Talk, ο κ. Κωστικιάδης προσφέρει μια συναρπαστική ματιά στον κόσμο της προπόνησης μαχητικών αθλημάτων. Μιλάει για το ταχυτητοδυναμικό προφίλ και τη συνδυαστικού τύπου προπόνηση, αποκαλύπτοντας τις τεχνικές που χρησιμοποιεί για να βελτιώσει τους αθλητές του. Επιπλέον, αναλύει πώς καθορίζει τα προγράμματα προπόνησης για τους αθλητές μαχητικών αθλημάτων, προσαρμόζοντας τη στρατηγική του ανάλογα με τα διαφορετικά στυλ και τις ικανότητες τους. Η συνεργασία του με γνωστούς αθλητές, σε συνδυασμό με το διδακτορικό του στην ταχύτητα και την ταυτόχρονη εκπαίδευση, τον έχει οδηγήσει στην αναγνώριση και την επαίνεση από σημαντικούς φορείς, όπως ο Vice President και Head of UFC performance center, Duncan French.

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

O Γιάννης  Κωστικιάδης είναι προπονησιολόγος της ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πτυχίο με ειδικότητα κλασσικού αθλητισμού, το μεταπτυχιακό του είναι πάνω στην βιομηχανική ανάλυση της αθλητικής κίνησης και τώρα είναι διδακτορικός φοιτητής με πεδίο μελέτης την ταχυτητο-δυναμική σχέση. Το πεδίο μελέτης του έχει να κάνει με το ταχυτητοδυναμικό προφίλ και την συνδυαστικού τύπου προπόνηση σε αθλητές μαχητικών αθλημάτων. Έχει εμπειρία στην προπονητική αθλητών υψηλού επιπέδου πάνω από 15 χρόνια, με αθλητές του να έχουν κατακτήσει πάνω από 10 παγκόσμιους και 5 πανευρωπαϊκούς τίτλους σε διάφορα αθλήματα. Οι μεγάλες συνεργασίες του στο εξωτερικό είναι η θέση προϊστάμενου γυμναστών στο Gordonstoun International Summer School στη Σκωτία το 2019, και η θέση του ως υπεύθυνου φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης της γυναικείας πρωταθλήτριας ομάδας πόλο της Γαλλίας LUC Μetropole. Ως αθλητής έχει υπάρξει μέλος των εθνικών ομάδων στίβου Ελλάδας και Κύπρου στα 110m και 400m εμπόδια καθώς και στην σκυτάλη 4 x 400m.

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *