fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Καλωσορίσατε στο επεισόδιο #178 του Zulucast Talk, και σε μια συναρπαστική συζήτηση με τον προπονητή και μάνατζερ της επαγγελματικής πυγμαχίας, Γρηγόρη Μάλλιο. Στο επεισόδιο αυτό, ο Ζανέττος Λουκά συνομιλεί με τον Γρηγόρη, όπου αποκαλύπτει τα παρασκήνια της συνεργασίας του με managers και promoters σε Ευρώπη και ΗΠΑ, τη πορεία του στην επαγγελματική πυγμαχία, τη συνεργασία με σημαντικούς πυγμάχους όπως το Στέλιο Παπαδόπουλο και τον George Kambosos JR, τις προκλήσεις πριν από τους αγώνες μέχρι τις συγκινητικές στιγμές μετά τις νίκες, εστιάζοντας ιδιαίτερα στον επερχόμενο αγώνα με τον Vasiliy Lomachenko, ενώ φυσικά αναφέρεται στις επιρροές γύρω από τον πατέρα του, τον δάσκαλο Γιώργο Μάλλιο. Ετοιμαστείτε να εμβαθύνετε στον κόσμο της πυγμαχίας και των παρασκηνίων του, καθώς ο Γρηγόρης Μάλλιος μοιράζεται τις σκέψεις του και τις αποκαλύψεις του με τον Ζανέττο Λουκά. Μη χάσετε αυτήν την συναρπαστική συζήτηση στο podcast του Zulucast Talk!

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Ο Γρηγόρης Μάλλιος είναι προπονητής και μάνατζερ επαγγελματικής πυγμαχίας στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Γεννημένος και μεγαλωμένος στην ιστορική σχολή μαχητικών της χώρας «MALLIOS TEAM», με πατέρα τον θρυλικό Γιώργο Μάλλιο, δάσκαλο kickboxing, ο Γρηγόρης κληρονόμησε όχι μόνο την τεχνική αλλά και το πάθος για τα μαχητικά αθλήματα και κυρίως τη πυγμαχία.

Από μικρή ηλικία, ο Γρηγόρης εμβαθύνθηκε στα μυστικά των μαχητικών αθλημάτων, διδασκόμενος από τον πατέρα του. Ανέπτυξε τις γνώσεις του, εξελίσσοντας την τεχνική του στο ύψιστο επίπεδο. Παρά την επιτυχία του ως πυγμαχικός πρωταθλητής στο πανελλήνιο, ο Γρηγόρης επέλεξε να ακολουθήσει το πάθος του: την προπονητική και τη διαχείριση αθλητών.

Η εμπειρία του στο ρινγκ και η αγάπη του για τον επαγγελματικό χώρο της πυγμαχίας, τον οδήγησαν στη δημιουργία μιας εξαιρετικής πορείας στον κλάδο. Ως προπονητής και μάνατζερ, ο Γρηγόρης Μάλλιος συνεργάστηκε με κορυφαίους αθλητές, managers και promoter του παγκοσμίου επιπέδου. Με την αξιοπιστία και το ταλέντο του, κατέκτησε την εμπιστοσύνη τους, ανοίγοντας νέους δρόμους για τους Έλληνες πυγμάχους στο υψηλότερο επίπεδο των μαχητικών αθλημάτων.

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *