fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Στο επεισόδιο #119 καλεσμένη είναι η Δωροθέα Μερκούρη, όπου μιλάει για την τεχνολογία στις σχέσεις, τις σημερινές εποχές που ζούμε, τα αδέσποτα σκυλιά, την προσαρμογή στην Ελλάδα, η Καλαβρία και η Νότια Ιταλία, τα χρόνια στην Νέα Υόρκη, τις κοινωνικές ελλείψεις στην Ελλάδα, και την θεατρική παράσταση που συμμετέχει με τίτλο «Πεταλούδες στο στομάχι».

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι Ελληνοϊταλίδα γεννημένη στην Καλαβρία της Ιταλίας όπου και πέρασε εκεί τα παιδικά της χρόνια. Έχει ελληνική καταγωγή από την μητέρα της και ιταλική από τον πατέρα της. Υπήρξε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα μοντέλα της δεκαετίας του 1990, ενώ έχει χαρακτηριστεί κατά καιρούς Ελληνίδα «Σοφία Λόρεν», μιας και έχει φοβερή ομοιότητα με την Ιταλίδα ηθοποιό. Ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο σε ηλικία 17 ετών, και στα 18 της μετακόμισε στην Αμερική για σπουδές χορού, τις οποίες είχε ξεκινήσει από μικρή. Παράλληλα σχεδόν ασχολήθηκε με την υποκριτική. Εκτός από ελληνικά, μιλάει τέσσερις ακόμα γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά. Είναι από τα κορυφαία μοντέλα της Ελλάδος και έχει τεράστια διεθνή καριέρα. Αυτή τη περίοδο βρίσκεται στο θέατρο και στη παράσταση «Πεταλούδες στο στομάχι» του Κωνσταντίνου Ρήγου.

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

CHAPTER MARKER

Intro [00:00]

Η παράσταση “Butterflies in my stomach” [00:35]

Η τεχνολογία στις σχέσεις [03:21]

Η ανθρωπότητα σήμερα και η κατάσταση που βρισκόμαστε ως κράτος [08:54]

Τι την έχει διδάξει η παράσταση «Πεταλούδες στο στομάχι» [13:20]

Η προσαρμογή στην Ελλάδα [22:24]

Πολίτες του κόσμου [30:40]

Αν θα επέστρεφε ξανά στην Ιταλία και η μαγειρική στη ζωή της [41:19]

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *