fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

O αθλητής και προπονητής Brazilian Jiu Jitsu Κωνσταντίνος Χιουτάκος, είναι καλεσμένος στο επεισόδιο #179 του  @zulucasttalk και συνομίλησε με τον Ζανέττο Λουκά για το ξεκίνημα του στα μαχητικά αθλήματα, την επιλογή του Brazilian Jiu Jitsu και την αγάπη που έχει για το άθλημα. Μίλησε επίσης για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να κερδίσει κάποιους αγώνες, την απόφαση να αγωνιστεί στο εξωτερικό, πώς το BJJ διαμόρφωσε τη χαρακτήρα και τον τρόπο σκέψης του, την εξέλιξη του BJJ και την εξέλιξη των επιθέσεων στα πόδια, το μέλλον του αθλήματος και φυσικά τα Camp προετοιμασίας στην Αμερική και τις προπόνησεις του με τους διάσημους δασκάλους John Danaher, Eddie Bravo και Caio Terra.

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

O Κωνσταντίνος Χιουτάκος είναι πανελλήνιος πρωταθλητής στα αγωνίσματα grappling και BJJ και προπονητής του Brazilian Jiu Jitsu με έμφαση στο NoGi. Είναι ο πρώτος Έλληνας με επαγγελματική συμμετοχή σε αγώνες στις ΗΠΑ. Έχει κατακτήσει την 1η θέση στα trials του KASAI PRO και ήταν νικητής στο επαγγελματικό event του KASAI PRO 5. Είχε συμμετοχή στη 16αδα για επαγγελματική ζώνη στα 83.9 κιλά στην επαγγελματική διοργανωση του Finishers sub only 10 που έλαβε μέρος στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Είναι η μοναδική ελληνική ως τώρα συμμετοχή σε επαγγελματική κάρτα του Polaris professional. Έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στις Μαύρες ζώνες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Las Vegas για το 2023 στην κατηγορία Master 1. Έχει κατακτήσει διάφορα μετάλλια σε διεθνής διοργανώσεις σε ευρωπαϊκα τουρνουά IBJJF και NAGA.

Ένα από τα κομβικά σημεία στην καριέρα του ήταν η συμμετοχή του σε εκπαιδευτικά camp στην Αμερική για ένα χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συνεργάστηκε με κορυφαίους δασκάλους του BJJ, όπως ο John Danaher στη Νέα Υόρκη, η Bteam στο Τέξας, ο Eddie Bravo στο Λος Άντζελες, και ο Caio Terra στο Σαν Χοζέ.

Ο Κωνσταντίνος Χιουτάκος συνδυάζει την τεχνική του με το απόλυτο αθλητικό πνεύμα, ενθαρρύνοντας τους νέους αθλητές και δημιουργώντας ένα επιτυχημένο μονοπάτι στον κόσμο του Brazilian Jiu Jitsu.

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *