fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Στο επεισόδιο #168 του  @zulucasttalk  καλεσμένος βρέθηκε ο τραγουδιστής  @KonstantinosChristoforou  όπου μίλησε με τον Ζανέττο Λουκά για το αίσθημα της νεότητας, τη διάγνωση της νόσος του Crohn, τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και τις συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, τις επανεμφανίσεις με τους ONE, το γράψιμο τραγουδιών, τον σπουδαίο Μάριο Τόκα, την εκτίμηση για τον Γιώργο Χατζηνάσιο, την Άννα Βίσση, τις νίκες της ζωής, την απόρριψη από τον πατέρα του, η στήριξη από τον Γιάννη Πάριο, τη ζωή του τραγουδιστή και την ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είναι Κύπριος τραγουδιστής ο οποίος ασχολήθηκε σε νεαρή ηλικία με τη μουσική έχοντας δημιουργήσει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό βιογραφικό καθώς τα τραγούδια του έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες. Έχει συμμετάσχει τρεις φορές στην Eurovision εκπροσωπώντας τη χώρα της Κύπρου ως solo αλλά και ως συγκρότημα μαζί με τους “One”. Εισήλθε στη μουσική βιομηχανία στην ηλικία των 17 χρόνων κυκλοφορώντας το “Κωνσταντίνος” το οποίο μάλιστα αγαπήθηκε από τον κόσμο και στην ουσία τον σύστησε δυναμικά στο κοινό. Έκτοτε κυκλοφόρησε πολλά τραγούδια τα οποία γίνονταν επιτυχίες. Μετακόμισε στην Ελλάδα με τις πρώτες του συνεργασίες με τον Σάκη Ρουβά και την Άννα Βίσση, οι οποίοι αμέσως αναγνώρισαν αμέσως το ταλέντο του. Το 1999 έγινε μέλος του συγκροτήματος One, όπου κυκλοφόρησαν τρεις δίσκους, όλοι εκ των οποίων έγιναν πλατινένιοι, καθώς και ένα live δίσκο, ενώ τα περισσότερα τους single έφτασαν στο ελληνικό top 10. Το 2003 ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποχώρησε από το συγκρότημα ακολουθόντας μία solo καριέρα. Έκτοτε κυκλοφόρεί μέχρι σήμερα πολλά τραγούδια τα οποία πάντα γίνονται επιτυχίες ενώ μέσα στα χρόνια έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. 

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *