fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Ο μαραθωνοδρόμος Κώστας Χουβαρδάς πραγματοποίησε κάτι που παγκόσμια δεν έχει ξαναγίνει και που ίσως γραφτεί στο ρεκόρ Γκίνες. Ο στόχος του ήταν να τρέξει επτά διαδοχικούς διεθνείς μαραθωνίους σε επτά εβδομάδες κάτω από τρεις ώρες τον καθένα, κάτι το οποίο ολοκλήρωσε στο μαραθώνιο Αθήνας το 2022. Γι’ αυτούς που ασχολούνται με το τρέξιμο και το μαραθώνιο άθλημα, θεωρούν το επίτευγμα του υπερφυσικό και ακατόρθωτο. Ο ίδιος εξιστορεί πως ξεκίνησε όλο αυτό το ταξίδι των επτά εβδομάδων και με φόρτο συγκίνησης περιγράφει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν ο άνθρωπος θελήσει!

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Ο Κώστας Χουβαρδάς από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το Στίβο και τις μεγάλες αποστάσεις. Είναι ένας από τους πιο έμπειρους και διεθνώς αναγνωρισμένους μαραθωνοδρόμους, με δεκάδες συμμετοχές σε Μαραθωνίους σε όλο τον Πλανήτη και θεωρείται ως ένας από τους πιο επιδραστικούς και αναγνωρίσιμους Αθλητές σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και ως ζωντανός θρύλος του Μαραθωνίου. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο του Αθλητισμού ως ιδιοκτήτης γυμναστηρίων και ως προπονητής σε αθλητές αποστάσεων, με εξειδίκευση στο αγώνισμα του Μαραθωνίου. Επίσης είναι ο Τεχνικός Διευθυντής του «Ioannina Lake Run» του, κατά γενική ομολογία της δρομικής κοινότητας, πιο επιτυχημένου αγώνα στην Ελλάδα μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Το φθινόπωρο του 2022, κατάφερε να τρέξει σε 7 Διεθνείς Μαραθωνίους σε 7 συνεχόμενες εβδομάδες κάτω από 3 Ώρες, επίτευγμα που δεν έχει πετύχει κανένας άλλος Έλληνας ή ξένος Μαραθωνοδρόμος στην ιστορία, γεγονός που τον έφτασε να βρίσκεται υπό ένταξη για Νέο Ρεκόρ στο Βιβλίο Γκίνες. Τον Οκτώβριο του 2023, κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του με τίτλο «ΕΠΤΑ». Είναι κεντρικό Πρόσωπο στην Καμπάνια του ΣΕΓΑΣ για τα 40 Χρόνια του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *