fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Στο επεισόδιο #187 του Zulucast Talk, υποδεχόμαι τον επικοινωνιολόγο, σύμβουλο επικοινωνίας και συγγραφέα του βιβλίου “ΕΣΥ για ΣΕΝΑ”, τον Λάκη Αργυρού. Σε ένα συναρπαστικό δίωρο, ο Λάκης μοιράζεται μου την εμπειρία και τη σοφία του για το πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε μια ικανοποιητική και ευτυχισμένη ζωή. Αναλύει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους, προτείνοντας πώς να διατηρούν τα θετικά συναισθήματα και να αποτρέπουν τα αρνητικά. Από εκεί, εξερευνά πώς μπορούμε να αναλάβουμε ενεργό ρόλο στη ζωή μας, προσφέροντας πρακτικές συμβουλές για την αυτοβελτίωση και την επίτευξη προσωπικών στόχων. Συγκεκριμένα, ο Λάκης αναδεικνύει τη σημασία της αγάπης και πώς μπορεί να είναι ο καταλύτης για μια καλύτερη ζωή. Με ενδιαφέρουσες αναφορές στην προσωπική του εμπειρία και την έρευνά του, αναδεικνύει πώς η αγάπη μπορεί να μας εμπνεύσει και να δημιουργήσει θετική ενέργεια γύρω μας.

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική συζήτηση που θα σας καλεί να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τη ζωή και θα σας εμπνεύσει να καλλιεργήσετε τη δική σας λάμψη.

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Ο Λάκης Αργυρού είναι επικοινωνιολόγος, σύμβουλος επικοινωνίας, προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και δημόσιος ομιλητής. Είναι συγγραφέας του βιβλίου επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης «ΕΣΥ για ΣΕΝΑ». Είναι κάτοχος πτυχίου επικοινωνίας με πολυετή εκπαίδευση και εμπειρία στην επικοινωνία και στις δημόσιες σχέσεις. Διδάχτηκε με υποτροφία το πρόγραμμα “Leadership and Community Service” στο AmericanUniversity στην Washington D.C των ΗΠΑ. Τελείωσε τη σχολή δημοσίων σχέσεων του Henshall Center του Λονδίνου, με τακτική παρακολούθηση μαθημάτων στην Κύπρο. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο σπουδών “Executive and Corporate Coaching and Mentoring” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι στη διαδικασία πιστοποίησης. Είναι πιστοποιημένος διαμεσολαβητής-Διαιτητής, για εναλλακτικές μεθόδους επίλυσης συγκρούσεων αλλά και πιστοποιημένος στη διαχείριση θυμού από το European AngerManagement Association (EAMA) και από το National Management Association (NAMA) των ΗΠΑ. Παρακολούθησε δεκάδες σεμινάρια που αφορούν τον τομέα της επικοινωνίας, της ηγεσίας, των δημοσίων σχέσεων και της προσωπικής ανάπτυξης, στην Κύπρο και στο Εξωτερικό. Παράλληλα είναι παρακινητικός ομιλητής και εισηγητής σεμιναρίων, εργαστηρίων και σιαλέξεων από το 1999 στην Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι εμπνευστής, δημιουργός και εκπαιδευτής των σεμιναρίων FLY (First Love YourSelf) που παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έχει προσκληθεί ως ομιλητής σε συνέδρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό και συνεργάστηκε ως Σύμβουλος, Μέντορας ή Coach με άτομα, επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Κύπρο, στην Ελλάδα, στο ΗΒ, στην Γερμανία, στο Βέλγιο, στη Νορβηγία, στην Ινδία, στο Μαρόκο, στις ΗΠΑ κ.α.

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *