fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Στο επεισόδιο #202 του Zulucast Talk, ο Ζανέττος Λουκά φιλοξένησε την δικηγόρο Μαρία Μοσχοπούλου, προσφέροντας μια εμπεριστατωμένη και ενδιαφέρουσα συζήτηση. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η κ. Μοσχοπούλου μοιράστηκε τι την ενέπνευσε να ακολουθήσει το επάγγελμα του δικηγόρου και συγκεκριμένα να εξειδικευτεί στο Αστικό Δίκαιο. Μίλησε για το πώς κατάφερε να ξεχωρίσει σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον και να δημιουργήσει το δικό της δικηγορικό γραφείο, αναφερόμενη επίσης στο βραβείο “20 δικηγόροι κάτω από 40 νομικούς” που έλαβε από τις νομικές εκδόσεις Business Law.

Στη συνέχεια, συζήτησε τις διακρίσεις που ενδέχεται να έχει αντιμετωπίσει λόγω του γυναικείου φύλου ή της νεαρής ηλικίας της στην επαγγελματική της πορεία. Η κ. Μοσχοπούλου ανέλυσε τη σημερινή κατάσταση των κόκκινων δανείων και της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα, επισημαίνοντας τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγοραστές και οι πωλητές. Αναφέρθηκε επίσης στις πιο συχνές νομικές προκλήσεις που προκύπτουν στις αγοραπωλησίες ακινήτων και πώς η πλατφόρμα Propertycheck.gr βοηθά στην επίλυση αυτών των προβλημάτων. Τέλος, παρουσίασε τα κύρια πλεονεκτήματα της πλατφόρμας, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες και συμβουλές στους ακροατές του Zulucast Talk.

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Η Μαρία Μοσχοπούλου είναι τριάντα ετών δικηγόρος. Πρόσφατα διακρίθηκε ανάμεσα στους 20 καλύτερους δικηγόρους κάτω από 40 στον τομέα του Business Law [20 under 40 Business Law 2024]. Εξειδικευμένη στο Αστικό Δίκαιο, με πτυχίο και Μεταπτυχιακό στο Αστικό Δίκαιο με Άριστα, αντιλήφθηκε από νωρίς ότι η αριστεία μόνον στην πράξη μπορεί να αποδειχθεί. Η ποιότητα, η αρτιότητα και ο επαγγελματισμός είναι οι αρχές που τη βοήθησαν να επιβιώσει για αρχή και σταδιακά να λάβει μία θέση, σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό επάγγελμα και να μπορέσει να μορφώσει μία πορεία με κατεύθυνση προς αυτό που ονειρευόταν πάντα: την αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων. Στο πλαίσιο της διαχρονικής της επιθυμίας να βρίσκει λύσεις σε προβλήματα και δυνάμει της εξειδίκευσής της στο εμπράγματο δίκαιο (δίκαιο ακινήτων), γεννήθηκε και εκπονήθηκε ένα νέο project, το Propertycheck.gr, το οποίο για πρώτη φορά στόχευε να επιλύσει τα χρόνια προβλήματα των αγοραπωλησιών στην Ελλάδα.

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *