Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος, γνωστός από την παρουσίαση της τηλεοπτικής εκπομπής Τροχός της τύχης. Έχει συνεργαστεί για χρόνια με ιστοσελίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικά και περιοδικά για αθλητικά events, ενώ υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος του WWE Magazine από το 2007 μέχρι το 2010.
Είναι πρόεδρος, της ελληνικής επιχείρησης επαγγελματικής πάλης με το όνομα ZMAΚ, το οποίο διεξάγει μηνιαίες εκδηλώσεις στην περιοχή του Πειραιά. Είναι συνδιοργανωτής επίσης και διευθυντής δημοσίων σχέσεων στην ετήσια έκθεση λαϊκού πολιτισμού AthensCon.
PODCAST INFO
O Ζανέττος Λουκά είναι ιδιοκτήτης και διευθυντής της Εταιρείας Intelligence Media. Παράλληλα από την επαγγελµατική του καριέρα έχει κατά καιρούς ασχοληθεί και µε διάφορους άλλους κλάδους και τοµείς όπως, περιοδικές εκδόσεις, συνέδρια προσωπικής ανέλιξης, φωτογραφία, συγγραφή κειµένων και βιβλίων, πολεµικές τέχνες, αγώνες φυσικής διάπλασης κτλ. Μεγάλο του χόµπι τα µακρινά και ριψοκίνδυνα ταξίδια.
Add comment