fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Όταν ήταν νεαρός ονειρεύτηκε να φθάσει στην ψηλότερη κορυφή του πλανήτη μας. Στη συνέχεια αυτό εξελίχθηκε σε στόχο ζωής και ο ίδιος σκαρφάλωσε στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου. Ο ορειβάτης, αναρριχητής, εκπαιδευτής ορεινών σπορ, Παναγιώτης Κοτρωνάρος βρέθηκε καλεσμένος στο podcast του @zulucasttalk  και συνομίλησε με τον  @zanlouka  για τις εμπειρίες, τις δυσκολίες, τις ομορφιές των βουνών και το ντοκιμαντέρ Denali: The Last Frontier.

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος είναι ορειβάτης, αναρριχητής, εκπαιδευτής ορεινών σπορ και επαγγελματίας οδηγός βουνού. Η ενασχόληση του με την ορειβασία ξεκίνησε το 1988 αλλά η μεγαλύτερη του επιτυχία ήρθε την άνοιξη του 2004, όταν ηγήθηκε της Εθνικής ομάδας ορειβασίας στην πρώτη επιτυχημένη ανάβαση Ελληνικής αποστολής στο όρος Έβερεστ. Είναι επίσης inspirational speaker σε σεμινάρια ηγεσίας, ομαδικότητας και ενδυνάμωσης ανθρώπινου δυναμικού. Η επιχειρηματική του δράση περιλαμβάνει την ίδρυση της Σχολής Ορεινών Αθλημάτων «BASE CAMP. Έχει πάρει μέρος και έχει ηγηθεί σε πολλές ορειβατικές αποστολές στα Ιμαλάια (Everest 8.848m, Cho Oyu 8.201m, Dhaulagiri 8.167m, Shisha Pangma 8.046m), στην οροσειρά των Pamir στην Κεντρική Ασία (Communism peak 7.500m, Korzenefska 7.134m, Lenin peak 7.134m), τις Άνδεις (Aconcagua 6.942m, 2 αποστολές), στον Ισημερινό (Αμαζόνιος, ηφαίστεια Chimboraso 6.310m και Cotopaxi 5.986m), στην Αφρική (Τανζανία-Kilimanjaro 5.896m, 7 αποστολές και Μαρόκο Atlas 4.167m, 3 αποστολές), στον Καύκασο (Elbrus 5.642m, 7 αποστολές), την ανατολική Τουρκία (Ararat 5.167m), τις Άλπεις (Mont Blanc 4.808m, 17 αποστολές), τις ζούγκλες της νήσου Βόρνεο στον Ειρηνικό ωκεανό (Mt. Kinabalu 4.095m) και του Βιετνάμ (Mt. Fancipan 3.161m) καθώς και στην έρημο Wadi Ram της Ιορδανίας (Mt. Jebel Um Adaami 1.783m) αποκομίζοντας εκτός των άλλων, μεγάλη εμπειρία σε θέματα διαχείρισης κινδύνου και καθοδήγησης ομάδων σε αντίξοες συνθήκες. Εκτός την δράση του στο χώρο του βουνού, ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με πάθος με το στίβο και αργότερα με διάφορα αθλήματα υπεραντοχής σε ξηρά και θάλασσα, με επιτυχίες στον υπερμαραθώνιο Σπάρταθλον (250km), τους κολυμβητικούς διάπλους Τορωναίου & Μεσσηνιακού κόλπου (26 & 35km), το Ironman Τρίαθλο και τους ορεινούς αγώνες δρόμου (UTMB 160km, Route 120km, Olympus Marathon 44km κ.α).

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *