fbpx

S04 Ep. #167 | Ρένος Ευαγγελάκης Ι Ποτέ μην τα παρατάς. Ποτέ!

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Η συγκλονιστική ζωή του Ρένου Ευαγγελάκη, ο οποίος βρέθηκε συνοδηγός σε ένα αμάξι ένα βράδυ πριν 13 χρόνια και έκτοτε δεν ξαναβγήκε ο ίδιος άνθρωπος από μέσα. Ο Ρένος ξύπνησε 8 ημέρες μετά μαθαίνοντας ότι δεν μπορεί να περπατήσει, να μιλήσει, να κινηθεί ακόμη και να έχει σωστή όραση. Η ζωή του έγινε χίλια κομμάτια κάτι το οποίο, ο ίδιος αποδέχτηκε μεν, αλλά δεν υπέκυψε ποτέ σ’ αυτό. Από τους ανθρώπους που με συγκλόνισαν και που μου δίδαξαν τι εστί πηγή δύναμης για αυτό το όμορφο πράγμα που ονομάζεται ζωή. Το σώμα του παρέλυσε αλλά όχι η ψυχή και το μυαλό του. Αξίζει σας παρακαλώ να αφιερώσετε λίγο χρόνο να ακούσετε αυτόν τον άνθρωπο. Πολλά προβλήματα που θεωρούμε ως αδιέξοδα θα σας φαίνονται πιο εύκολα αφού ακούσετε όλα όσα λέει στο podcast. Είναι εύκολο στην ανάγνωση, αισιόδοξο και πάνω απ’ όλα αληθινό. Όπως αληθινός είναι και ο Ρένος. 

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Ο Ρένος Ευαγγελάκης το 2010 ήταν συνοδηγός σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που του ανέτρεψε τα πάντα, ό,τι είχε ‘’δεδομένο’’ και ‘’αυτονόητο’’ για την τότε φάση της ηλικίας του. Η κατάσταση του ήταν πολύ σοβαρή με τους γιατρούς να δίνουν 50% πιθανότητες να πεθάνει και 50% πιθανότητες να ζήσει ενώ πίστευαν ότι θα είνα φυτό για όλη του τη ζωή. Ο ίδιος διέψευσε κάθε ιατρικό “κανόνα”. Κωματώδης κατάσταση στην αρχή. Αναπηρική καρέκλα στη συνέχεια, πολλές ασκήσεις περπατήματος, εξοπλισμό ενίσχυσης των μυών, και αρκετές ώρες αποκατάστασης την ημέρα επί καθημερινής βάσεως. Πίστεψε στον εαυτό του και ως νέος «αρχιτέκτονας» προσπάθησε να χτίσει τον εαυτό του ξανά. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Σαν εφιάλτης», όπου μέσα εξιστορεί πως κατάφερε βήμα προς βήμα να επανακτήσει τις δυνάμεις του και μέσα από τα συντρίμμια της ζωής να επανέλθει ακόμη καλύτερος. 

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *