fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Πως προστατεύεται το πόδι από τραυματισμούς; Τι είναι το carbon custom project, ποια είναι η καινοτομία πίσω από τα ορθωτικά πέλματα, ποιος είναι ο συνδυασμός υλικών των carbon ορθωτικών πελμάτων, σε ποιους απευθύνονται και ποιος είναι ο τρόπος κατασκευής τους; Οι σημαντικές εμπειρίες της ζωής, οι σπουδές στην Αυστραλία και οι επιλογές στη ζωή του.Ο κλινικός φυσιοθεραπευτής και δημιουργός του Custom Carbon Project Στέλιος Πετρούτσος είναι καλεσμένος στο επεισόδιο #182 και απαντάει στα παραπάνω ερωτήματα αλλά και άλλα πολλά. 

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Εμπνευστής και δημιουργός του Custom Carbon Project (CCP) είναι ο Στέλιος Πετρούτσος, κλινικός φυσιοθεραπευτής εξειδικευμένος στον αθλητισμό και τη μυοσκελετική αποκατάσταση με μεγάλη εμπειρία και εις βάθος ακαδημαϊκή γνώση στη μελέτη της ανθρώπινης κίνησης. Είναι επίσης ένας αφοσιωμένος αθλητής τρεξίματος αντοχής με πολλές ολοκληρώσεις και τερματισμούς στο βάθρο σε αγώνες ορεινού τρεξίματος και μαραθωνίου δρόμου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτελεί ένα υβρίδιο αθλητή, δρομέα, επαγγελματία υγείας, φυσικοθεραπευτή, ποδίατρου και θεωρεί την αθλητική του δράση ως προέκταση της επαγγελματικής του και το αντίστροφο.

Μετά την αποφοίτησή του από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, ο Στέλιος μετακόμισε στην Αυστραλία για να αποκτήσει απαιτητικό μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) στον «Αθλητισμό & Μυοσκελετική Αποκατάσταση» το 2004 και πτυχίο «Κλινικής Εμβιομηχανικής» το 2005. Στη συνέχεια πέρασε ειδικές εξετάσεις για να αποκτήσει τον διακριτικό επαγγελματικό τίτλο «Sports Physio», που του επέτρεψε να συνεργαστεί με κορυφαίες κλινικές αθλητικής ιατρικής και ποδοσφαιρικές ομάδες της Αυστραλίας, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στον τομέα.

Φιλοδοξώντας να εισαγάγει την πρωτοποριακή αυστραλιανή παραϊατρική κουλτούρα στη γενέτειρά του, ο Στέλιος ίδρυσε μια πολυεπιστημονική κλινική αποκατάστασης στην Αθήνα το 2010. Δίδαξε επίσης εμβιομηχανική σε εκατοντάδες φοιτητές φυσικής θεραπείας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και συνεχίζει να εκπαιδεύει συναδέλφους επαγγελματίες υγείας μέσω ιδιωτικά σεμινάρια σε όλη την Ευρώπη, με επίκεντρο τη συνταγή και την ανάπτυξη προσαρμοσμένων ορθωτικών πάτων.

Το επεισόδιο στο κανάλι του Zulucast Talk στο Youtube

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *