fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Στο επεισόδιο #194 του Zulucast Talk ο Ζανέττος Λουκά φιλοξενεί για δεύτερη φορά τον Youtuber Weirdo, που ασχολείται με το ανεξήγητο και τις εναλλακτικές αναζητήσεις. Συζητήσαμε την ισορροπία μεταξύ αλήθειας και ψεμάτων στην πολιτική σφαίρα, το σοκαριστικό έγκλημα στα Τέμπη και τη καταστροφή στοιχείων, την οργή του κόσμου και την επίδρασή της στις σχέσεις με το περιβάλλον, το Transhumanism και την εκκεντρική προώθηση της αθανασίας μέσω της τεχνολογίας, τη δυνατότητα τεχνητής αθανασίας μέσω της επιστήμης, την αποκωδικοποίηση των σκέψεων στους ανθρώπους Συνολικά, μια συναρπαστική συζήτηση γεμάτη ενδιαφέροντα θέματα που αναδεικνύουν τις διάφορες πτυχές της σύγχρονης κοινωνίας και της εξέλιξης της.

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Γεννημένος στο Αγρίνιο, ο Φώτης Ζησιμόπουλος πρόσθεσε δικαίως το όνομα του σε ένα από τους μεγαλύτερους Έλληνες αθλητές υπεραποστάσεων όλων των εποχών. Με πάθος και αφοσίωση στον αθλητισμό, κατέκτησε τον κόσμο του δρομικού κινήματος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με μια σειρά από εντυπωσιακές επιδόσεις. Το όνομα του ακουγόταν όλο και περισσότερο κάθε φορά που λάμβανε μέρος στο θρυλικό αγώνα του Σπάρταθλον και την απόσταση των 245 χλμ. μεταξύ Αθήνας – Σπάρτης. Οι τρεις συνεχόμενες νίκες (2021, 2022, 2023) σε συνδυασμό με την κατάρριψη του ρεκόρ το 2023 με χρόνο 19 ώρες, 55 λεπτά, και 2 δευτερόλεπτα απέδειξαν την απόλυτη αφοσίωση του Φώτη στο στόχο. Αυτές οι επιδόσεις δεν αποτελούν απλώς εγχειρήματα αθλητικής αρετής, αλλά σημεία αναφοράς και για την ιστορία του Σπάρταθλον. Εκτός από το Σπάρταθλον, ο Φώτης έχει αγωνιστεί και σε άλλους μεγάλους αγώνες υπεραποστάσεων σε βουνά και άσφαλτο τόσο σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *