fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Είμαι πολύ αληθινός ως άνθρωπος. On camera, off camera το ίδιο πράγμα. Με το Χάρη είχα άγχος. Με κρατούσε νευρικό. Πρώτη φορά να κάνω podcast και να αρχίσα τα εεεεεε. Κρατούσα σε όλο το επεισόδιο ένα coaster του φλυνταζιού και έπαιζα μαζί του. Ο λόγος ήταν ένας. Είναι τόσο έξυπνος και ευφυής ως άνθρωπος ο Χάρης Ασλανίδης που έπρεπε να σκεφτώ τρεις και τέσσερεις φορές τι να πω. Με στρίμωξε αρκετές φορές στη γωνία με τις τοποθετήσεις του αλλά και τα ερωτήματα του. Ένα απολαυστικό podcast που σε βάζει σε σκέψεις με καλεσμένο τον Χάρη Ασλανίδη , τον άνθρωπο που όταν ήρθα στην Ελλάδα τον σημείωσα ως πρώτη επιλογή για να είναι καλεσμένος μου.

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Ο Χάρης Ασλανίδης γεννήθηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 2. Παρ’ όλα αυτά, όχι μόνο νικάει και παλεύει εδώ και 37 χρόνια την ασθένεια του, καταρρίπτοντας τις προβλέψεις πολλών ειδικών, καθώς οι γιατροί είπαν στους γονείς του ότι θα πέθαινε αρκετές φορές όμως αυτός τους διαψεύδει συνεχώς καθώς σήμερα ζει και εργάζεται κανονικά. Ο Χάρης κατάφερε να γυρίσει τον κόσμο, καθώς ταξίδεψε σε πάρα πολλές χώρες, ακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό, έχει δει αρκετές συναυλίες μεγάλων ονομάτων και συγκροτημάτων, έχει τερματίσει μαραθώνιους ενώ επαγγελματικά έχει φτιάξει την εταιρεία Ape1r0n Digital Universe ,η οποία απασχολεί τον κλάδο του digital marketing στο εξωτερικό και με όλους του τους πελάτες να βρίσκονται στο εξωτερικό. Παράλληλα τρέχει το πρότζεκτ «Σπουδαία Events», τα οποία είναι φιλανθρωπικά events με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους. Αλλά παραπάνω από όλα καταφέρνει να παραμείνει ένας λάτρης της ζωής, υλοποιώντας όλα όσα επιθυμεί.

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *