fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Στο επεισόδιο #183 συζητάμε για το έργο “Σέρρα – Η ψυχή του Πόντου”, καθώς η Χρύσα Παπά εκπληρώνει μια πρωτοφανή πρόκληση υποδυόμενη δώδεκα διαφορετικούς ρόλους σε μία εξαιρετική ερμηνεία. Το επεισόδιο αναδεικνύει την ισχυρή σύνδεση της ηθοποιού με τον Πόντο, την ιστορία του έργου, και το εύθραυστο ψυχολογικό τοπίο που αντιμετωπίζει κάθε φορά που βρίσκεται στο σανίδι. Το ταξίδι ξεκινά από την Τραπεζούντα, το Τσιάμπασιν, και την Σαμψούντα, φτάνοντας στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη και την Κύπρο. Μέσα από αυτήν την περιπλανητική αφήγηση, αναδύονται δράματα διωγμού, αγάπης, έρωτα, και οικογενειακής απώλειας, ενώ οι πατρίδες χάνονται και τα μάτια διαπραγματεύονται ένα μοναδικό ταξίδι συναισθηματικής ανακάλυψης.

Η Χρύσα Παπά, με την υποκείμενη συναισθηματική βάθος και τον εξαιρετικό επαγγελματισμό της, αναλαμβάνει τον ρόλο της “οδηγού” σε αυτό το πολυδιάστατο ταξίδι. Συζητώντας για την επιλογή του έργου, εξιστορώντας την προσωπική της σχέση με τον Πόντο, και αναδεικνύοντας το πώς αντιμετώπισε κάθε ρόλο ξεχωριστά, δίνει μια ματιά στο εσωτερικό της κόσμο και στην καλλιτεχνική της διαδικασία. 

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Η Χρύσα Παπά, είναι ηθοποιός με πολυσχιδή παρουσία στον χώρο της τέχνης, αποτελώντας ένα λαμπρό παράδειγμα επαγγελματία που έχει συνδυάσει την εκπληκτική καλλιτεχνική της δεινότητα με την αφοσίωση στην εξέλιξη και τη συνεχή αναζήτηση της τελειότητας. Απόφοιτη της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης Προσκήνιο και του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η Χρύσα απέκτησε μια στερεά βάση παιδείας που της επέτρεψε να αναπτύξει τον δικό της μοναδικό τρόπο προσέγγισης της τέχνης.

Από το 2000 και μετά, η επαγγελματική της πορεία στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο αποτελεί έναν υπέροχο συνδυασμό ποικίλων εμπειριών και επιτυχιών. Έχοντας συμμετάσχει σε αξέχαστες σειρές και θεατρικά έργα, κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού και να αναγνωριστεί για το ταλέντο και την προσφορά της. Φέτος, επιστρέφει στο προσκήνιο με το έργο “Σέρρα – Η ψυχή του Πόντου”, του Γιάννη Καλπούζου, στο Μικρό Θέατρο Άνεσις, όπου με δεξιοτεχνία και ευαισθησία, η Χρύσα Παπά ανασταίνει μνήμες, ανασύρει ιστορίες, και δίνει ζωή σε χαρακτήρες που αγαπήθηκαν και χάθηκαν. . Με μια πλούσια καριέρα που αντικατοπτρίζει την αγάπη και τον σεβασμό προς τις τέχνες , η Χρύσα Παπά συνεχίζει να εμπνέει το κοινό με τον μοναδικό της τρόπο έκφρασης και την εκλεπτυσμένη παρουσία της στον χώρο της υποκριτικής.

Το επεισόδιο στο κανάλι του Zulucast Talk στο Youtube

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *