fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Στο επεισόδιο #203 του Zulucast Talk, ο Ζανέτος Λουκά φιλοξενεί τον συγγραφέα Βαγγέλη Γιαννίση. Συζητούν θέματα όπως: η δόξα και η δύναμη στον άνθρωπο έναντι του χρήματος, το ξεκίνημα και τη μεθοδολογία του στο γράψιμο, και τα πρώτα του βιβλία. Ο Βαγγέλης μιλά για τον αγαπημένο του σκηνοθέτη Quentin Tarantino και τον σύγχρονο τρόπο δημιουργικής ζωής, τη χρονική διάρκεια γραψίματος ενός βιβλίου και τις αμφιβολίες που έχει μέχρι να εκδοθεί ένα βιβλίο. Επιπλέον, αναλύουν τους διαλόγους στα βιβλία του, τις συγγραφικές επιρροές του, καθώς και τα τελευταία του βιβλία “Λεωφόρος Αλεξάνδρας 173” και “Μαγκάφιν”.

Στη συνέχεια, συζήτησε τις διακρίσεις που ενδέχεται να έχει αντιμετωπίσει λόγω του γυναικείου φύλου ή της νεαρής ηλικίας της στην επαγγελματική της πορεία. Η κ. Μοσχοπούλου ανέλυσε τη σημερινή κατάσταση των κόκκινων δανείων και της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα, επισημαίνοντας τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγοραστές και οι πωλητές. Αναφέρθηκε επίσης στις πιο συχνές νομικές προκλήσεις που προκύπτουν στις αγοραπωλησίες ακινήτων και πώς η πλατφόρμα Propertycheck.gr βοηθά στην επίλυση αυτών των προβλημάτων. Τέλος, παρουσίασε τα κύρια πλεονεκτήματα της πλατφόρμας, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες και συμβουλές στους ακροατές του Zulucast Talk.

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Ο Βαγγέλης Γιαννίσης μπήκε το 2014 στις βιβλιοθήκες των Ελλήνων αναγνωστών με το πρώτο του μυθιστόρημα, Το μίσος, με πρωταγωνιστή τον επιθεωρητή Άντερς Οικονομίδη. Ακολούθησαν άλλα εννέα βιβλία (Ο χορός των νεκρών, Το κάστρο, Η σκιά, Η γυναίκα του Ίσνταλ, Αμαρόκ, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 173, Ίνκουμπους, Ο άλλος αδερφός, Μαγκάφιν), τα πέντε με πρωταγωνιστή τον Ελληνοσουηδό επιθεωρητή. Ο Βαγγέλης αρθρογραφεί τακτικά για το true crime στο blog του. Τα βιβλία του Λεωφόρος Αλεξάνδρας 173 και Ο άλλος αδερφός έχουν μπει πολλές φορές σε λίστες με τα best sellers των βιβλιοπωλείων.

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *