fbpx

Zulucast Talk

Το PODCAST

Zulucast Talk

Εβδοµαδιαίο Podcast µε παρουσιαστή τον Ζανέττο Λουκά. Τα επεισόδια προβάλλονται µέσω YouTube κάθε Κυριακή στις 17:30.

Φιλοµαθής εκ φύσεως, ο Ζανέττος προσκαλεί στο podcast ανθρώπους που έχουν να µάθουν στον ίδιο και στο κοινό όλο και περισσότερα νέα πράγµατα. “Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω” αναφέρει ο Ζανέττος. Τα θέµατα ασχολούνται µε θεµατικές όπως η προσωπική ανέλιξη, οι διαφορετικότα στις ζωές ανθρώπων, το ανθρώπινο µυαλό και σώµα, µεγάλα επιτεύγµατα ανθρώπων, βίοι και ιστορίες. Σε κάθε επεισόδιο οι καλεσµένοι αναφέρονται στις προσωπικές τους ασχολίες, τους διάφορους προβληµατισµούς τους, καθώς επίσης και στοιχεία από τη ζωή τους. Συµπερασµατικά το ενδιαφέρον µε το Zulucast Talk είναι ότι ο Ζανέττος µαζί µε τον καλεσµένο ξεδιπλώνουν µέσω ενός έξυπνου storytelling και προσωπικών εµπειριών τον “τετραγονισµό του κύκλου” που δίνει στον αναγνώστη άπειρη τροφή για σκέψη. Ο καταλύτης του Zulucast Talk είναι η γνώση!

Ο παρουσιαστής

O Ζανέττος Λουκά είναι 38 χρονών µε καταγωγή από Κύπρο. Είναι ιδιοκτήτης και διευθυντής της Εταιρείας Intelligence Media. Έχει φοιτήσει στη σχολή καλών τεχνών του University of South Alabama και στο πανεπιστήµιο του ΝΥΙΤ της Νέας Υόρκης στον κλάδο του Visual Communication. Αφού φοίτησε και εργάστηκε στις ΗΠΑ, αλλά και µετά από µία σειρά µεγάλων ταξιδιών σε Ασία, Λατινική Αµερική, Αφρική και Ευρώπη εγκαταστάθηκε µόνιµα στην Κύπρο, όπου εργάστηκε ως Γενικός ∆ιευθυντής σε εκδοτικό Οίκο. Το 2012 δηµιούργησε την εταιρεία Intelligence Media όπου και έφτιαξε τα περιοδικά Vantage και Volt την ιστοσελίδα www.vantagemag.com τον πολυτελή τουριστικό οδηγό Journey και το podcast Zulucast Talk. Παράλληλα από την επαγγελµατική του καριέρα έχει κατά καιρούς ασχοληθεί και µε διάφορους άλλους κλάδους και τοµείς όπως, ραδιοφωνικός παραγωγός, σεµινάρια προσωπικής ανέλιξης, εκθέσεις φωτογραφίας, συγγραφή κειµένων και βιβλίων, πολεµικές τέχνες, αγώνες φυσικής διάπλασης.  

Μεγάλο του χόµπι τα µακρινά και αρκετά ριψοκίνδυνα ταξίδια όπως ο Αµαζόνιος και η συγκατοίκηση µε διάφορες φυλές, ο µοναχισµός και η εκπαίδευση στο Μοναστήρι των Σαολίν, το Κιλιµάντζαρο, οι Άνδεις,  τα µεγάλα µονοπάτια στα χνάρια των Ίνκας και Μάγιας και τα 790 χιλιόµετρα µε ποδήλατο σε 6 µέρες στη διαδροµή «Καµίνο Ντε Σαντιάγκο». Έχει δώσει διάφορα συνέδρια σε Κύπρο και Ελλάδα όπως στο Πανεπιστήµιο Κύπρου και στο TEDx, στο Ιπποκράτειο Τµήµα Ιατρικής του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας, στα οποία µίλησε για την προσωπική του ανέλιξη και πως κατάφερε να εκπληρώσει τους προσωπικούς του στόχους.

Είναι µεγάλος λάτρης της περιπέτειας και της αδρεναλίνης, καθώς αναζητά σε κάθε ευκαιρία την πρόκληση που θα δοκιµάσει µέχρι εξαντλήσεως τα όρια του.

Παρουσιάζει ταυτόχρονα στον Alpha Κύπρου τη ριψοκίνδυνη και περιπετειώδης σειρά On a Mission

 


STUDIO

Ατµοσφαιρικό και άνετο το στούντιο ηχογράφησης είναι διαµορφωµένο και κατασκευασµένο µε τις υψηλότερες προδιαγραφές και µελετηµένο τόσο ως προς το κοµµάτι της ηχητικής απόδοσης αλλά και τον εργονοµικό σχεδιασµό για την καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας.