fbpx

Zulucast Talk

Το PODCAST

Zulucast Talk

Εβδοµαδιαίο Podcast µε παρουσιαστή τον Ζανέττο Λουκά. Τα επεισόδια προβάλλονται µέσω YouTube κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 17:30.

Φιλοµαθής εκ φύσεως, ο Ζανέττος προσκαλεί στο podcast ανθρώπους που έχουν να µάθουν στον ίδιο και στο κοινό όλο και περισσότερα νέα πράγµατα. “Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω” αναφέρει ο Ζανέττος. Τα θέµατα ασχολούνται µε θεµατικές όπως η προσωπική ανέλιξη, οι διαφορετικότα στις ζωές ανθρώπων, το ανθρώπινο µυαλό και σώµα, µεγάλα επιτεύγµατα ανθρώπων, βίοι και ιστορίες. Σε κάθε επεισόδιο οι καλεσµένοι αναφέρονται στις προσωπικές τους ασχολίες, τους διάφορους προβληµατισµούς τους, καθώς επίσης και στοιχεία από τη ζωή τους. Συµπερασµατικά το ενδιαφέρον µε το Zulucast Talk είναι ότι ο Ζανέττος µαζί µε τον καλεσµένο ξεδιπλώνουν µέσω ενός έξυπνου storytelling και προσωπικών εµπειριών τον “τετραγονισµό του κύκλου” που δίνει στον αναγνώστη άπειρη τροφή για σκέψη. Ο καταλύτης του Zulucast Talk είναι η γνώση!

Ο παρουσιαστής

O Ζανέττος Λουκά O Ζανέττος Λουκά είναι 38 χρονών µε καταγωγή από Κύπρο. Είναι ιδιοκτήτης, διευθυντής και εκδότης της εταιρείας Intelligence Media. Έχει φοιτήσει στη σχολή καλών τεχνών του University of South Alabama και στο Πανεπιστήµιο του ΝΥΙΤ της Νέας Υόρκης στον κλάδο του Visual Communication. Αφού φοίτησε και εργάστηκε στις ΗΠΑ για επτά συνεχή χρόνια, αλλά και µετά από µία σειρά µεγάλων ταξιδιών σε Ασία, Λατινική Αµερική και Ευρώπη εγκαταστάθηκε µόνιµα στην Κύπρο, όπου εργάστηκε για τρία χρόνια ως γενικός ∆ιευθυντής (Chief Administrator) σε εκδοτικό Οίκο. 

Το 2012 δηµιούργησε την εταιρεία Intelligence Media όπου και έφτιαξε τα περιοδικά Vantage και Volt την ιστοσελίδα www.vantagemag.com τον πολυτελή τουριστικό οδηγό Journey και το podcast Zulucast Talk. Παράλληλα από την επαγγελµατική του καριέρα έχει κατά καιρούς ασχοληθεί και µε διάφορους άλλους κλάδους και τοµείς όπως, ραδιοφωνικός παραγωγός, σεµινάρια προσωπικής ανέλιξης, εκθέσεις φωτογραφίας, συγγραφή κειµένων και βιβλίων, πολεµικές τέχνες, αγώνες φυσικής διάπλασης.  

Έχει παρουσιάσει ταυτόχρονα στον Alpha Κύπρου τη ριψοκίνδυνη και περιπετειώδης σειρά On a Mission

∆ηµιούργησε τρεις εκθέσεις φωτογραφίας, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται και µε την συγγραφή βιβλίων. Έχει έντονο πάθος για τις πολεµικές τέχνες, αλλά και τους αγώνες φυσικής διάπλασης στους οποίους συµµετείχε σε τρεις Παγκύπριους αγωνες ενώ το 2019 συµµετείχε στα Mr Olympia Amateur στο Λονδίνο. 

Μεγάλο του χόµπι τα µακρινά και αρκετά ριψοκίνδυνα ταξίδια όπως ο Αµαζόνιος και η συγκατοίκηση µε διάφορες φυλές, ο µοναχισµός και η εκπαίδευση στο Μοναστήρι των Σαολίν, η ανάβαση στο Κιλιµάντζαρο, τις Άλπεις και τις Άνδεις,  τα µεγάλα µονοπάτια στα χνάρια των Ίνκας και Μάγιας και τα 790 χιλιόµετρα µε ποδήλατο σε 6 µέρες στη διαδροµή «Καµίνο Ντε Σαντιάγκο». 

Είναι µεγάλος λάτρης της περιπέτειας και της αδρεναλίνης, καθώς αναζητά σε κάθε ευκαιρία την πρόκληση που θα δοκιµάσει µέχρι εξαντλήσεως τα όρια του.

 


STUDIO

Ατμοσφαιρικό και άνετο το στούντιο ηχογράφησης είναι διαμορφωμένο και κατασκευασμένο με τις υψηλότερες προδιαγραφές και μελετημένο τόσο ως προς το κομμάτι της ηχητικής απόδοσης αλλά και τον εργονομικό σχεδιασμό για την καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας. Είναι το δεύτερο στούντιο του Zulucast Talk καθώς το πρώτο ήταν στην Κύπρο αλλά στην πορεία φτιάχτηκε ένα μεγαλύτερο, και πιο σύγχρονο στούντιο στην Αθήνα, απ΄όπου και γίνονται εκεί όλα τα γυρίσματα.

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER