fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο είναι αυτό! Δεν ήμουν σίγουρος αν αυτά που άκουγα ήταν υπάρχουν όντως. Δεν έχω βιώσει από κοντά ξανά στη ζωή μου τέτοια ιστορία καθώς μέσα από τα 30 χρόνια φυλακής του «Crazy» Μπάμπη αντιλαμβάνεσαι γιατί η ελευθερία στη ζωή του ανθρώπου είναι μέγιστο και αναγκαίο. Ο Μπάμπης βρίσκεται στο podcast για να μιλήσει στους ανθρώπους όχι ως παράδειγμα μίμησης αλλά ως αποφυγή. Ο ίδιος μιλάει σήμερα στους νέους και τους παροτρύνει να μείνουν μακριά από συμπλοκές καθώς πολύ απλά….δεν αξίζει να ζήσεις τη ζωή σου πίσω από τα σίδερα και τους τοίχους καμίας φυλακής.

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Ο Μπάμπης Θεολόγης έχει μία ιδιαίτερη ιστορία καθώς η ζωή του ξεκίνησε πολύ άδοξα. Γεννήθηκε στο Αίγιο και στην ηλικία των επτά χρονών μετακόμισε με την οικογένεια του στην Αστόρια της Νέα Υόρκη. Από τα εφηβικά του χρόνια ξεκίνησε να ψάχνει τρόπους ανεξαρτησίας από το σπίτι και με τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε από τον πατέρα του οδηγήθηκε σε μία ζωή με ληστείες και ναρκωτικά. Τα χρόνια πέρασαν και μία σειρά από ληστείες σε Αμερική και Ελλάδα τον οδήγησαν σε τριάντα χρόνια φυλάκισης σε φυλακές των Ηνωμένων Πολιτειών και στην Ελλάδα, με τα επτά από αυτά να είναι σε απομόνωση. Αποφυλακίστηκε πρόσφατα το 2023 και στην ηλικία των 54 χρονών προσπαθεί να αφομοιωθεί στη σημερινή ζωή, η οποία έχει αλλάξει τόσο πολύ από τη τελευταία φορά που ήταν ελεύθερος. Σκοπός του, όπως ο ίδιος αναφέρει είναι να απομακρύνει τους νέους από τις συμπλοκές, τα ναρκωτικά, τις παρανομίες και τα εγκλήματα καθώς όπως ο ίδιος υποστηρίζει, δεν αξίζει να χαραμίσεις τη ζωή σου, είτε στη φυλακή ή στο χώμα για καμία τρέλα και ανοησία.

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *