fbpx

Ο Αναστάσης Λουκά ή Smilin Beats είναι Κύπριος μουσικός παραγωγός και mixing & mastering engineer έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στο χώρο της ραπ μουσική όπως επίσης και με μουσικούς άλλων ειδών. Ασχολήθηκε με τη δημιουργία μουσικής παραγωγής από νεαρή ηλικία ενώ μετέπειτα σπούδασε Μουσική Τεχνολογία στο University of Portsmouth. Το 2014 κέρδισε το διαγωνισμό του Thessaloniki Hip Hop Festival όπου έπρεπε να δημιουργήσει καινούρια μουσική παραγωγή για το κομμάτι του Anser “Οι άνθρωποι στα χρόνια μας”. Το 2017 άνοιξε το δικό του studio ηχογραφήσεων και παραγωγής στη Δερύνεια όπου έχουν περάσει δεκάδες καλλιτέχνες από εκεί.

Ο Στέλιος Αντωνίου είναι μουσικός που ασχολείται με την εκτέλεση, σύνθεση, παραγωγή και διδασκαλία. Σπούδασε στο Λονδίνο Music Performance and Production όπου παράλληλα με το ρόλο του Συνθέτη/σχεδιαστής ήχου συνεργάστηκε με Ομάδες και Καλλιτέχνες Σύγχρονου χορού με παραστάσεις στο Sadler’s Wells και Bunker Theater του Λονδίνου και έπειτα στο Θέατρο Ριάλτο Λεμεσου. Το 2019 άνοιξε το Beat Academy CY ένα πολυχώρο μουσικής που ασχολείται με την εκπαίδευση και την δημιουργία.

Την εκπομπή χορηγεί ο καφές ELCAFE.

PODCAST INFO

O Ζανέττος Λουκά είναι ιδιοκτήτης και διευθυντής της Εταιρείας Intelligence Media. Παράλληλα από την επαγγελµατική του καριέρα έχει κατά καιρούς ασχοληθεί και µε διάφορους άλλους κλάδους και τοµείς όπως, περιοδικές εκδόσεις, συνέδρια προσωπικής ανέλιξης, φωτογραφία, συγγραφή κειµένων και βιβλίων, πολεµικές τέχνες, αγώνες φυσικής διάπλασης κτλ. Μεγάλο του χόµπι τα µακρινά και ριψοκίνδυνα ταξίδια.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ:

0:00 – Ο τρίτος καλεσμένος και τα υπόγεια στούντιο.

4:49 – Η μουσική ως θεραπεία.

7:40 – Ποιος είναι ο Στέλιος και ο Αναστάσης και αν θα προτιμούσαν το σήμερα ή το χθες σε θέματα μουσικής. 

12:25 – 5G  και ραγδαία τεχνολογία

20:25 – Η “μαγεία” του instagram.

23:53 – Που προσδιορίζονται επαγγελματικά στη μουσική. 

33:25 – Οι δύσκολοι πελάτες που “σκοτώνουν” δημιουργικά τα έργα τους.

36:55 – Τα επαγγελματικά τους σχέδια για τα επόμενα χρόνια.

56:20 – Οι πονηρές μηχανές και οι ύπουλοι αλγόριθμοι των social media.

1:06:15 -Bitcoins και τραγελαφικές ιστορίες.

1:07:50 -Αμερικάνικες σειρές.

1:08:50 -Η μουσική που ακούν.

1:11:25 -Spotify, premium δίσκοι και βινύλια. 

1:24:28 -Αν η Κύπρος είναι ιδανική για τους επαγγελματίες παραγωγούς.

1:26:22 – Digital νομάδες.

1:30:18 – Τα πλεονεκτήματα της μεγαλούπολης.

1:39:52 – Χορός και soul train.

1:47:11 – Αν τους φοβίζει το μέλλον, οι κακές δομημένες πόλεις και ο πράσινος πλανήτης. 

2:00:00 – Πανδημία, κράχ και οικονομική κρίση.

2:10:52 – Ο καλύτερος Μπάτμαν.  

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/zanettoslouka/

Twitter: https://twitter.com/Zan_Louka

Facebook: https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

Subscribe https://www.youtube.com/channel/UCu-_…

#ZulucastTalk#Zulucast#ποντκαστ

Credits

Studio: D.N.A Studio

Βίντεο, ήχος και επεξεργασία: Αντώνης Οικονόμου και Αδάμος Ττάμπα. (Click Art Photography)

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *