fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Τα 108 κιλά καθαρής μάζας που κουβαλάει είναι αδύνατο να χωρέσουν στη φωτογραφία. Τα σπουδαία γενετικά του συνδέονται με το πλούσιο ταλέντο του, που τον κάνουν στο ρινγκ να μοιάζει με υπεράνθρωπο. Είναι ο πρώτος heavyweight αθλητής στο kickboxing που πατάει πόδι στο στούντιο του  @zulucasttalk  και ίσως ο καλύτερος heavyweight kickboxer της Ελλάδας όλων των εποχών. Αθλητής που έχει μεγάλη εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων όπως το Enfusion, το Glory και φυσικά το ONE CHAMPIONSHIP που αγωνίζεται ακόμη εκεί. Ο Γιάννης Στοφορίδης δεν ανοίγεται γενικά, αλλά στο επεισόδιο # αναφέρει αρκετά για όλα όσα έχει πετύχει στη πλούσια καριέρα του αλλά και αυτά που θέλει να πετύχει στη συνεχεια. Στο κάτω κάτω δε χρειάζεται να μιλήσει, μιλάνε οι πράξεις του στο ρινγκ. Απολαύστε τον!

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Ο Γιάννης Στοφορίδης είναι αθλητής kickboxing του ONE CHAMPIONSHIP στην κατηγορία Heavyweight έχοντας αγωνιστεί σε μεγάλα τουρνουά kickboxing τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύοντας την επιδεξιότητά του και κερδίζοντας τον σεβασμό του κοινού και των συναθλητών του. Χαρακτηρίζεται για την έκρηξη του, τη πλούσια σωματοδομή του, αλλά και την δύναμη που βγάζει στους συνδυασμούς χεριών αλλά και ποδιών. 

Ξεκίνησε την καριέρα του στο kickboxing σε νεαρή ηλικία δίπλα από το δάσκαλο και προπονητή του Παναγιώτη Καρανικολή και έκτοτε συνεχίζει να αναδεικνύεται ως ένας από τους κορυφαίους αθλητές στον χώρο του. Με πολλά χρόνια εμπειρίας, έχει αποκτήσει διεθνή αναγνώριση και έχει αγωνιστεί σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά παγκοσμίως. Ο Στοφορίδης έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές επιδόσεις σε αρκετά μεγάλα τουρνουά, όπως το: SUPERKOMBAT Fighting Championship, Glory, ONE Championship, Enfusion και OSS Fighters, ενώ οι κατακτήσεις του σε διάφορα πρωταθλήματα αποτελούν απόδειξη της αφοσίωσής του και της ικανότητάς του να ανταγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Να δώσει φωνή σε αυτούς που δεν έχουν φωνή. 

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *