fbpx

🎬 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Ο Έλληνας δρομέας μεγάλων αποστάσεων Δημήτρης Θεοδωρακάκος βρέθηκε καλεσμένος στο επεισόδιο #171 του  @zulucasttalk  όπου συνομίλησε με το Ζανέττο Λουκά για τα χρόνια στα ΟΥΚ, το ξεκίνημα στο τρέξιμο και αργότερα στο ορεινό τρέξιμο, τις μεγάλες επιτυχίες, την προπονητική ρουτίνα και διατροφή του. Παράλληλα μίλησε για τι τον συναρπάζει περισσότερο στο ορεινό τρέξιμο, Πώς ισορροπεί την ταχύτητα και την αντοχή κατά τη διάρκεια των ορεινών αγώνων, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως δρομέας ορεινού τρεξίματος σε σύγκριση με άλλες μορφές τρεξίματος, τα κατάλληλα παπούτσια για διάφορες συνθήκες μονοπατιού, πώς διαφέρει η στρατηγική διατροφής κατά το ορεινό τρέξιμο σε σύγκριση με άλλες μορφές τρεξίματος και πώς προσεγγίζει τις ψυχολογικές προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια ενός ορεινού τρεξίματος.

🚀 Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος είναι Έλληνας δρομέας μεγάλων αποστάσεων. Υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό από το 1997 και έχει ολοκληρώσει την βασική και επιχειρησιακή εκπαίδευση των Υποβρυχίων καταστροφών καθώς και την αντίστοιχη Αλεξιπτωτιστών. Είναι τελειόφοιτος στο κρατικό Παν/μιο του Στρασβούργου στον τμήμα αθλητικών επιστημών. Είναι προπονητής δρόμων αντοχής, με εξειδίκευση στον Μαραθώνιο δρόμο και το Ορεινό τρέξιμο.Από την αρχή της αθλητικής του καριέρας άνηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με τον οποίο πέτυχες τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Αργότερα πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Αιγάλεω ’90. Έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής Ελλάδος στον Μαραθώνιο το 2009 και το 2011. Ήταν 6 ακόμα φορές 2ος και μια φορά 3ος. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού τρεξίματος έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής Ελλάδος 6 φορές. Είναι ο μοναδικός Έλληνας δρομέας, ο οποίες έχει αναδειχθεί νικητής σε Παγκόσμιο κύπελλο Skyrunning τo 2018 και 2ος το 2017, στον Olympuς Marathon και στη Madeira Skyrace (Πορτογαλία) αντίστοιχα. Αποτελεί τον μοναδικό δρομέα ο οποίος έχει αναδυχθεί νικητής στους δυσκολότερους αγώνες της χώρας όπως τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, το Olympuς Marathon, το Zagori Race καθώς και πλήθως ακόμα αγώνων ορεινού τρεξίματος ανά τον κόσμο. Επί 10 συναπτά έτη ήταν νικητής σε κάθε αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα από 5χλμ έως 80χλμ. Κατέχει ακόμα και σήμερα (2023) το ρεκόρ διαδρομής, έπειτα από νίκη στον μαραθώνιο του Σινικού τοίχους το 2013 (Great Wall Marathon).

💥 Χορηγός επεισοδίου Neapolis University Pafos

PODCAST INFO

Καλώς ήρθατε στο Zulucast Talk, είμαι ο οικοδεσπότης σας, Ζανέττος Λουκά. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 21 χρόνων ταξιδεύοντας στον κόσμο, συζητώντας με ανθρώπους, για να μάθω από τους καλύτερους πως ο άνθρωπος, το σύμπαν και η φύση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο. 

Από τους παραδοσιακούς συγγραφείς, αρχαιολόγους και φιλόσοφους έως τους αστροφυσικούς, γιατρούς και επιστήμονες, που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης επιστήμης, και από τους Ολυμπιονίκες και τους ανθρώπους με μεγάλα επιτεύγματα, έως τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, ο στόχος μου εδώ είναι να μοιραστώ τις γνώσεις και τις σκέψεις των θαυμάσιων αυτών ανθρώπων, που έχω γνωρίσει προσωπικά.

Το όραμα μου είναι οι διδασκαλίες, οι συμβουλές και οι προσωπικές τους ιστορίες να μπορούν να βρουν μια θέση στην προσωπική «εργαλειοθήκη» σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις προκλήσεις και ευκαιρίες της ζωής του 21ου αιώνα. Το Zulucast Talk είναι ένα διαφορετικού είδους podcast, με απώτερο στόχο να σας παρέχει τη σοφία ενός ανεπτυγμένου επιπέδου και να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε πλήρως τις ικανότητες σας. Η θεµατολογία προκύπτει από την ανάγκη µου να µάθω. 

Αυτό το podcast δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το θέμα – Ζανέττος.

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

👉 FACEBOOK PAGE | https://www.facebook.com/ZulucastTalk/

👉 FACEBOOK | https://www.facebook.com/zlouka

👉 TIK TOK | https://www.tiktok.com/@zulucasttalk

#Zulucasttalk #greekpodcast #cypruspodcast

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *